#

Броени дни до премиерата на Don`t say goodbye на Danny Levan

От студиото, което продуцира звезди от ранга на Марая Кери, Бийонсе, Jay-Z и Джъстин Тимбърлейк, са изключително впечатлени и обещават дебютен сингъл до края на лятото. Парчето ще е с клубно звучене и на английски език, а видеото ще бъде заснето в чужбина. В момента се водят преговори за съвместна работа с композитори от цял свят, между които е и българският продуцент и композитор Светльо Къслев

След множеството клубни участия изпълнителят се върна от остров Миконос, където направи редица клубни участия пред гръцките си фенове, а неговите мениджъри предложиха островът да стане арена на снимките за новия му клип. Danny реализира и  редица интернационални проекти  с чуждестранни DJ-и от Русия, Дубай, Италия и Румъния, които се разпространяват от лейбъли по цял свят. 

Само от седмица в България, Дани записа песен с клип към нея -  „Don`t say goodbye” по музика на Мартин Биолчев, текст на Rachel Row, режисьор Alexander Mollov. Клипът ще се завърти премиерно във VEVO канала, който има над 5 млн. абоната.

Danny Levan Monday 9th of March 2015 10:30:22 PM