#

Danny Levan подписа договор за милиони

Певецът Danny Levan подписа тригодишен договор със световния музикален гигант Universal Music – EMI.

От студиото, което продуцира звезди от ранга на Марая Кери, Бийонсе, Jay-Z и Джъстин Тимбърлейк, са изключително впечатлени от него и обещават дебютен сингъл до края на лятото.

Парчето ще е с клубно звучене и на английски език, а видеото ще бъде заснето в чужбина.

В момента се водят преговори за съвместна работа с композитори от цял свят, между които е и българският продуцент и композитор Светльо Къслев.

Преди броени дни Danny Levan се върна от остров Миконос, където направи редица клубни участия пред гръцките си фенове, а неговите мениджъри предложиха именно прочутият гръцки остров да бъде арена на снимките за новия му клип.

Българинът, който  стартира годината с издаването на три официални видеоклипа, като един от тях е в дует с гръцката звезда Marina Sazi, харесва провокативните си сценични изяви и остров като Миконос е идеален за подобен проект.  

Челните позиции в чартовете на гръцките радиостанции и телевизии преврънаха Danny Levan и песента му с Марина Сази "Body Shaker"  в балканска звезда с обещаващо начало.

Danny реализира и  редица интернационални проекти  с чуждестранни DJ-и от Русия, Дубай, Италия и Румъния, които се разпространяват от лейбъли по цял свят.  

 

 

https://www.bliasak.bg/news/p3_29358_0.html

Danny Levan Monday 9th of March 2015 10:30:38 PM