#

Danny Levan с нова песен през септември

Danny Levan с нова песен и клип през септември!

 

Почти месец след като издаде "ON FIRE" Danny Levan отново влиза в студиото за записите към новата си песен която отново е в ПОП стил , но този път е заложил на по-силно баладично звучене .  
Universal music - EMI ще издаде сингълът през септември за цял свят през iTunes , след което и на други носители .

 Музиката и аранжимента са дело на хитовия български композитор Мартин Биолчев , текста към псета е на английски и е дело на талантливата текстописка и певица Rachel Row . Danny е работил и с двамата артисти поотделно , за пръв път те се събират като екип за този музикален проект.

Веднага след записите Danny Levan ще се готви за снимките на видео клипа. Песента е вдъхновена от истински събития в личния живот на певеца , по която е изградена и концепцията на клипа , но все още не се издава и се пази в тайна .

Режисьор по това видео ще бъде Александър Молов. Той беше поканен от Danny да режисира видео реализацията на песента. Клипа ще бъде разпространен предпремиерно в интернет от VEVO в YouTube , след което ще се разпространи  и по музикалните телевизии .


Danny потготвя и промоция на клипа с много гости , медии и колеги , а събитието ще се осъществи в известен клуб в столицата на Гърция - Атина .

Danny Levan Monday 9th of March 2015 10:30:15 PM