Danny Levan те кани на танц с новата си песен “Dance”

Danny Levan издаде новата си песен “Dance”

Най-новият сингъл на изпълнителя е вече в музикалните стрийм платформи. Въпреки, че песента е озаглавена “Dance” текста е на български език. Екипът по създаването на песента е почти същия, като от  предходната - “Ти ли си”.  Аранжимент и музика - Ангел Проданов и Danny Levan, Вокална продукция - Danny Levan, Хриси Пачалова и Панчо Карамански.

 

Към екипа се присъединява Анастасия Мавродиева и заедно създават текста на песента, който до преди дни им се е струвал мисия невъзможна. Ето какво каза Dnny Levan за най-новият си сингъл - "DANCE" 


“Тази песен беше голямо предизвикателство. След “Ти ли си” исках да пусна още по-добра и силна песен! Отне ми доста време да материализирам това в звук и да направим стъпка напред, а не стъпка назад. Трудно беше, защото знаех какво точно искам. Понякога е по-трудно когато знаеш точно какво искаш, защото го търсиш и не се примиряваш с друго. Всички етапи трябваше да водят в правилната посока. Текста се оказа не по-лека задача. Думите са способни да казват много неща, а исках да кажа нещо много конкретно. Нещо изживяно, силно и смислено за мен. Над 5 или 6  текста изписахме докато стигнем до думите, които накрая казваха всичко, което исках да кажат. Благодарен съм много на всички, които ме изтърпяха за да стигнем до издаването на песента в този й вид. За мен тази песен е много специална. Много се надявам, хората да усетят всички чувства и емоции, които заложих в нея. Това е песен с отворен край за лудостта на любовта в новите връзки. Трудни, объркани, но силни и оставящи следи.”Spotify : https://spoti.fi/3Gnkc8v
Apple Music : https://apple.co/3bdzMVH
Deezer : https://bit.ly/3b8i6elContact Us

Management

For press inquiries and proposals for collaborations!

Get in Touch info@dannylevan.com