#

Стилистът на Дженифър Лопез облече Danny Levan

Danny Levan е напът да разбие музикалните класации с най-новия си проект, носещ загадъчното име Rapture. Певецът, във вените на когото тече българска и гръцка кръв, очарова всички меломани с уникалнито си видео, което носи полъха на гръцката природа и красота.

Клипът на интересното черно-бяло видео е заснет на яхтеното пристанище Глифада. Сюжетът на проекта покзава загадъчна любовна история, разказана през призмата на разказва, в ролята на който се превъплъщава голата нежност Анастания. Помощници в разказа и действащи лица и са трима гръцки модели.

За проекта си Danny Levan се доверява на едни от най-големите професионалисти в България и Гърция – стилистът на Дженфър Лопез - Dionisis Piromalis и марката Boudoir, както и  тандемът Мартин Биолчев – музика и Рейчъл Роул – текст. Всъщност текстописката е дъщеря на една от най-популярните български поп певици, а стиховете й към музикални проекти печелят одобрението на хиляди хора по цял свят.

„Искам да благодаря на целия екип, който помогна Rapture да направи своята премиера. Благодаря на моята продуцентска компания Universal Music, на моята приятелка Марина Сази и на всички, които взеха дейно участие в най-новия ми проект. Надявам се да ви се хареса от цялото си сърце” – споделя развълнуван Дани.

 

Danny Levan Monday 13th of July 2015 04:11:44 PM