#

ТИ ЛИ СИ- DANNY LEVAN

Новата песен и видео на Danny LEVAN  „ТИ ЛИ СИ“ откриват есенния музикален сезон с вдъхновяващо послание за промените, които настъпват в отношенията и връзките между хората. Колко често си задаваме въпроса „ТИ ЛИ СИ“ на човека, който познаваме, на който сме отделели месеци и години, за да ни обича или разочарова.

„ТИ ЛИ СИ“ е с модерно звучене, което ще ви накара да танцувате, но с мисъл към хората, които обичате или тези, които сте „изпуснали“ от живота си. Слушайки песента екипът ви гарантира романтично пътешествие към вашата душа и сърце с което да изразите искрените си желания.

Успешен и доказан екип стои зад реализацията на новата песен на DANNY LEVAN: музиката е на Хриси Пачалова и Кирил Димитров, текста е на Ангел Проданов и Хриси Пачалова, а аранжимента е на Панчо Карамански.

Видеото ще ви заведе в душата на всеки, който се чувства докоснат  и разочарован от любовта. За терен на снимките режисьора Павлин Иванов- Bashmotion използва спортния комплекс на Техническия университет в София,  в който изключително стилно DANNY LEVAN ни допуска до неговия свят на сенките от любов и разочарования. Във видеото участват и танцьорките от „NEXT Generation“ с хореограф Росица Терзийска.

Елегантната и стилна визия на костюмите във видеото е дело на Живко Жечев и модна къща „Парушев“.

„Надявам се, че с новата песен и видео ще накарам повече хора да започнат да говорят и да споделят помежду си, както за хубавите моменти в живота така и да решават с много любов проблемите в своите връзки.“, споделя DANNY LEVAN.

Продуцент: Danny Levan

Записа е реализиран в Blue FOX Studio

Беквокали: Катрин Витали

Фотограф: Костадин Кръстев- Коко

Грим: Памела Първанова

Коса: Даниел Дамаскин

Специални благодарности на Технически Универсистет -София.


<meta name="facebook-domain-verification" content="bf57ii37z07p9h2ef374xs13owqfch" />

Danny Levan Friday 28th of May 2021 08:18:20 PM